Kole wrote:Ja bi ovaj volvo isao da gladam samo da kosta 300-400eur. I tad ne bi isao 30-50 km dalje od kuce.
Vidi se po slikama da je to bio poljoprivredni auto i u skladu sa tim odrzavan.
Tacnije ni na sta ne lici. Dusa mu je uzeta.
A motor je verovatno toliko dobar da ga zimi pali tako sto ga vuce onim fergusonom sto viri iz garaze.
Sad svaka cigla ima potencijala samo je pitanje da li se ima vremena i novca za vracanje u fabrikaciju.
Ona mecka sa oglasa(i ako se ne razumem niti ih volim puno) meni je barem 10x bolja od sive TD kante.
Uklapa se u razgovor jučerašnji preko telefona:
Neodlučni: "Dobar dan. Miljenko ovdje. Zovem vezano uz oglas za Vaš Volvo.
Brinjski: "Ehej,eee,*ebalo mater,da.da..evo sad na poslu al popodne da se čujemo...
Neodlučni:"Pa jel auto ok, za registraciju?jel bi vi moju Corsu iz 1996?.
Brinjski: "Ma auto bonbona,limarijski ko da je 10 godina mlađi. Jes, malo ga očešalo na mestima, al to je sve super. A motor, to ti je iz Audija, najjače...Nego Corsa kažeš, u pa to je dobro, to je Oplo, to valja..."
Neodlučni: "Dobro, ja bi došao u subotu, al ću auto registrirat,pa da i Vi svoj onda ako mi bude odgovarao"
Brinjski: "Ma meni naj u subotu, sad radim,uuuuu...ff,a kažeš Oplo, pa to je taman manje šta mi treba za ženu,.....ima toga na njuškalu?kažeš koja godina?aj da ja ebe zovnem sutra,aj, radim ti ja, znaš ...."
Neodlučni: "Doviđenja..."
A mečka je ok, ima na forumu cijeli history auta...al opet ali...