16 May 2013 14:13 by CoL3
i dalje imam problem, ove lampice i to sam rijesio dijagnostikom,bilo do bobine,nije dobro ukopcana sto li...
ali auto mi se i dalje gasi na leru i kada padnu obrtaji, zatim iz auspuha mi puca kao motocikl, ali samo na benzinu,na plinu sasvim normalno radi... na benzin kada prebacim dadnem gas,pustim i malo dodam ono pođe pucati, te u voznji kao da ga guši,a turbina puse 0.9bar normalno, dizne sam ocistio,stavio sam prosli tjedan novi filter goriva, urađeni svi servisi... neznam sta moze da mu bude,kao da ne pravi dobru smjesu pa zato puca i ne vuce kako treba ? nesto kao da su mu dizne zacepljene al nisu... neznam dal moze biti do pumpe goriva, imam i nju jednu novu,mogu zamjeniti ako moze biti do nje,ako nije do nje ne bih je bezveze stavljao...
ovo me stvarno izluđuje,na benzinu nemogu normalno voziti,kada stajem na lezeci ili kocim ugasi se automatski samo obrtaji padaju padaju i ugasi se... jedino na hladno kad ga tek upalim i ne dodajem gasa nit ista radi normalno,pođem voziti i onda malo kao trza i pođe se gasiti, klapnu gasa sam cistio opet isto,zatim je promjenim opet isto, onaj ventil kod klapne gasa sam isto cistio i mjenjao opet isto... a na plinu radi bez problema... nisu se valjda vec dizne zacepile ili sto vec moze da bude ?
od goriva mu sipam samo super 98