odlican tema! ruka ti se pozlatila
evo mojih problema pa ko god ima neki savijek, aferim!
Problem No1:
Trza mi auto kad idem 70 kmh, uzbrdu na plin i dajem pomalo gas...
sega jel de al sve se ovo mora poklopiti da bas cudno pocne trzati... ako idem na benzin, ili ako jace dodam gas onda nema trzanja.. ali ako hocu da lagano ubrzam uzbrdo sa 60/70 bas pozne trzat... bio na stelovanju kod majstora, ne zna mu gidu...
Problem No2:
Kad idem na plin, niz brdo, recimo niz karaulu ili niz Ivan ugasi se plin ako kocim motorom. Znaci moram svakih 20 sekundi malo pedalu gasa dotaci da bi motor "povuko" plina inace se ugasi plin...e sad da se on ugasi normalno tako da ga ja mogu upaliti u voznji, ne bi bilo problema nego se tako ugasi, zaledi, da moram da ugasim auto, znaci stanem, i dovoljno je samo na sekunduda ga ugasim i odmah upalim i plin se odmah upali... ne znam jesul problem No1 i Problem No2 povezani....
Problem No3:
ventilacija mi je luda, bas, znaci cuje se (pisci zrak, ssssss ko guma kad puka i kad je ugasena ventilacija skroz, hladi i kad je napolju hladno... majstor kaze da se mora zamjeniti taj neki hidraulicni motor koji otvara/zatvara te klapne nake unutra i regulise zrak.. kako se probiti do tih klapni, jel jesnostavno to zamjeniti?
Problem No4:
zar nemaju fabricki kablovi za zvucnike nazad u vrata ili nazad do gepeka???
Hvala Raja